Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2011. December 19. 14:03, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Csak a gázolaj ára csökken szerdától

Csak a gázolaj ára csökken szerdától

Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj árát szerdán a Mol, a benzin ára nem változik. A gázolaj átlagára így 420 forintra csökken, a 95-ös benziné pedig 395-397 forint marad.

Közben tovább csökkent a kőolaj ára a szabadpiacon, Kim Dzsongil halálhírére, miután a befektetők az instabilitásoktól tartva eladták nyersanyag-eszközeiket. A befektetők aggodalommal várják az európai pénzügyminiszterek mai találkozóját, ahol várhatóan kitűznek egy határidőt a további segélyek bevonására és az új költségvetési szabályok meghozatalára. Eközben Szaúd-Arábia múlt héten átvitte szándékát az OPEC többi tagján, miszerint megállapítanak egy új kibocsátási plafont, ezzel konszolidálva a líbiai és iraki egyre növekvő termelést. Az olajexportáló országok szervezete napi kibocsátási rátáját 30 millió hordóra állította, ezzel közelebb hozva azt a valódi kínálati szinthez.


OrientPress Hírügynökség

Címkék: benzin, gázolaj, mol

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:48, hétfő | Belföld

Trenkwalder: 13,5 százalékkal nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:21, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: