Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2011. Augusztus 13. 14:17, szombat | Belföld
Forrás: STOP

Százmilliós üzlet - megvan az augusztusi tűzijáték kivitelezője

Százmilliós üzlet - megvan az augusztusi tűzijáték kivitelezője

Több mint százmillió forintba kerül majd az idei augusztus 20-ai tűzijáték. Az esemény szervezésére kiírt tendert két cég, a PYRO-1 Kft. és a MAFRACHT Kft. konzorciuma nyerte el.

A PYRO-1 Kft. és a MAFRACHT Kft. nyerte el a lehetőséget, hogy megrendezze az augusztus 20-ai budapesti tűzijátékot. A HUNGAROFEST tenderén nyertes egyik cég korábban is dolgozott már a Szent István napi tűzijátékon.

Százöt millió forintért rendezheti meg a két cég a tűzijátékokat Budapesten, Baján és Debrecenben. A két cég közös konzorciumban indult a közbeszerzésen és az eredetileg tervezett 160 milliós keretet jóval alulkínálták.

A PYRO-1 2001-ben alvállalkozóként már részt vett a Szent István napi tűzijáték megszervezésében, fővállalkozóként azonban idén indultak először a tenderen.

A másik cég, a hajózásért felelős MAFRACHT ár sokkal nagyobb falat. A cég a konténeres tengeri szállítmányozásban és a kompos teherfuvarozásban érdekelt. A cégjegyzéki adatok szerint tavalyi nettó árbevétele majd 300 millió forint volt.

STOP

Címkék: tűzijáték

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 16:01, csütörtök | Belföld

Hotelszéfet fosztott ki egy karbantartó Budapesten

Kifosztott egy hotelszéfet egy karbantartó Budapesten, a belvárosi szálloda alkalmazottja a gyanú szerint mintegy 11 millió forint értékű pénzt lopott el egy vendégtől

2022. Május 19. 14:59, csütörtök | Belföld

Bakondi: a migráció továbbra is kihívást jelent

A migráció a következő években is biztonsági kihívást fog jelenteni - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtök reggel az M1 csatornán.

2022. Május 19. 12:02, csütörtök | Belföld

Kocsit akart lopni, késelés lett az álvásárlásból

Jármű önkényes elvételének indult, emberölés kísérleteként zárult az a büntetőeljárás, amelyet most fejeztek be a Pest megyei vizsgálók.

2022. Május 19. 09:50, csütörtök | Belföld

Elfogták a munkából megszökött rabot

Elfogták a munkából szerdán megszökött rabot - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) csütörtökön az MTI-vel.