Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Képek | Kultúra

Fotók! 86 éves és hihetetlenül nőies: a divatszakma imádja Daphne Selfe-t

2014-10-21 11:37:28

Az 1928-as születésű angol modell dolgozott a Niveának, az Olaynek, de a Dolce&Gabbana kampányaiban is szerepelt.

Daphne Selfe már nagyon régóta modellkedéssel keresi a kenyerét, és 86 évesen is folyamatosan dolgozik, a magazinok, fotósok pedig imádják ezt a korát nem szégyellő, tartással és kisugárzással bíró nőt, aki ennyi idősen is hihetetlenül nőies.

Daphne Selfe Photoshop és különleges világítás nélkül is csodálatos. Ezüstös hajkoronája a védjegye.

Az alakja még ma is kislányosan karcsú. Igazán 70 éves kora után kapták fel, ami több mint szokatlan ebben az iparágban.

Meglepő kampányok szereplője. Tervei közt szerepel, hogy a 100. születésnapját is megünnepelje. Az élethez szerinte kíváncsiság és tartás kell.

Mint mondja, a szüleinek, a géneknek és a mértékletes táplálkozásnak köszönheti, hogy ma is így néz ki, és jól érzi magát. Érdemes megnézni a képeit.

Fotók! 86 éves és hihetetlenül nőies: a divatszakma imádja Daphne Selfe-t
Fotók! 86 éves és hihetetlenül nőies: a divatszakma imádja Daphne Selfe-t Fotók! 86 éves és hihetetlenül nőies: a divatszakma imádja Daphne Selfe-t Fotók! 86 éves és hihetetlenül nőies: a divatszakma imádja Daphne Selfe-t Fotók! 86 éves és hihetetlenül nőies: a divatszakma imádja Daphne Selfe-t Fotók! 86 éves és hihetetlenül nőies: a divatszakma imádja Daphne Selfe-t Fotók! 86 éves és hihetetlenül nőies: a divatszakma imádja Daphne Selfe-t