Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Képek | Közélet

Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók

2014-10-26 15:33:43

A legszigorúbb katolikus szerzetesrend, a karmeliták apácáinak mindennapjait örökítette meg a magyar fotográfus, Fehér Ibolya.

Sisters of Sclerder sorozatát Fehér Ibolya a 200 éves cornwalli Sclerder-apátságban készítette, ahova néhány napra befogadták őt az ott élő apácák. Bár a nővérek csak ritkán beszélnek, a fotóst meleg szeretettel fogadták, sokan a fogadalmukról is meséltek. A sorozatra a Feature shot oldalán bukkantunk rá.

Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók
Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók Így élnek a némaságot fogadott apácák- fotók