Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Képek | Bulifotók

Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek

2015-11-27 14:49:40

Megérkeztek az első képek az idei Black Friday első perceiről.
Az Egyesült Államokban a legelszántabbak már éjfélkor nekitapadnak a fotocellás ajtónak, hogy elkapkodják a filléres kütyüket.
Aki pedig azt gondolná, hogy ilyen csak az Egyesült Államokban van, az nagyon téved.
A Black Friday pár éve hozzánk is elérkezett. Pénteken reggel például a kaposvári Tescóban vetették rá magukat az emberek az akciós tévére. Miért? Jön a karácsony, valamin nézni kell a Reszkessetek betörőket.
Angliában is a tévé volt a sláger. Néhányan a padlót is feltörölték, hogy az övéké legyen az olcsóbb verzió.
2015-ben mi emberek a bevásárlókocsikkal is képesek vagyunk forgalmi dugót okozni.
A Black Friday akciókon rengetegen szoktak megsérülni. Az a csoda, hogy még van biztonsági őr, aki elvállalja az ajtók kinyitását.
Szóval vissza Amerikához. Még meg sem emésztették az emberek a hálaadásnapi pulykát, máris kiálltak hajnalban az áruházak elé, mert elkezdődött a Black Friday.

Forrás: nlcafe.hu

Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek
Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek Horrorisztikus képek az idei Black Friday-ről – így nézhet ki egy zombi apokalipszis - Képek