Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Képek | Szórakozás

Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria

2016-01-13 10:58:50

Nem értem miért öltöznek a nők átlagosan egy mérettel kisebb ruhákba (talán önámítás, talán azt gondolják, hogy kisebbnek mutatnak, vagy egyszerűen csak jó érzés a kisebb ruhák között válogatni), de hogy ez az ötlet eleve halálra van ítélve az biztos. Tuti, hogy ebből nem lehet jól kijönni.
Természetesen minden nő szeretne szexis és csábító lenni és ez jár is mindenkinek, azonban nem árt tisztába lenni testünk előnyösebb és kevésbé szép részeivel.
Nem kell mindenkinek a legújabb divatirányzatok szerint öltözködni, elég pusztán megtalálni saját stílusunkat, egy olyan összhangot színekben és szabásvonalakban, amiben igazán kényelmesen érezzük magunkat. Van néhány alapszabály, amelyeket ha elkerülünk már nem is nyúlhatunk nagyon mellé és bátran, önbizalomtól ittasan sétálhatunk.

Íme a valaha talán menőnek számító -mára azonban inkább a ciki minősítést elnyert ötletek közül.

Forrás: 40esannyi.cafeblog.hu/facebook.com

Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria
Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria Márpedig azt hordok, amit akarok - Galéria