Városlista
2023. február 1, szerda - Ignác

Képek | Egyéb

Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát

2014-10-16 10:54:39

A legpokolibb pillanatok egy szülő számára azok, amikor gyermeke élete veszélyben forog. Ezen ment keresztül az az édesapa, akinek gyermeke reggelre nem lélegzett.

Egy reggel Adrian Murray és felesége arra riadtak, hogy 10 hónapos fiuk, Emerson nem lélegzik. A kisfiút azonnal kórházba szállították, ám megannyi vizsgálat után sem derült ki, mi történhetett vele, három nap után hazaengedték. Pár nappal később a rémálom megismétlődött, a kicsi újra kórházba került.

Mára Emerson egészséges, nem kell többé gyógyszert szednie, ám a szülők életét mindörökre megváltoztatta a tapasztalás, hogy elveszíthetik gyermeküket. Az édesapa valahogy szerette volna megörökíteni a fiú gyerekkorát, és Micimackó története mentén nyakukba vették hát a természetet, és megszületett az a gyönyörű fotósorozat, amelyen nyoma sincs annak, hogy Emersonhoz egykor bekopogtatott a halál.

Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát
Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát Megható képek egy édesapától, aki majdnem elveszítette a kisfiát