Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Képek | Közélet

Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria

2016-01-15 12:03:28

Vadim Andreev sminkmester még csak 30 éves, de már így is több, mint 14 éve fejleszti sminkes tudását Oroszországban, Szentpéterváron.

A lenti képeken láthatjuk, hogy Vadim gyakorlatilag bárkiből képes modellt csinálni, hihetetlenül érti a szakmáját. Sok nő irigykedve nézi a divatmagazinok modelljeit, pedig itt is láthatjuk, hogy mire képes egy jó sminkes.

Vadim célja, hogy bebizonyítsa, nem kell kés alá feküdni a szépségért, a megfelelő sminkkel és frizurával bárkiből lehet modell. Csupán ki kell hangsúlyozni az ember előnyös oldalát és persze nagyon érteni a sminkeléshez.

Vadim még csak 30 éves, és már tini kora óta sminkel. Orosz celebekkel dolgozik, de mindennapi embereknek is segít.
Kihozza a nők szépségét. Leggyakrabban esküvőkre, vagy magas rangú társadalmi események előtt keresik meg.
Láthatjuk miért.

Tovább szeretné adni tudását, ezért tanít is. Ez mind nem trükk és nem ámítás, bárkiből kihozható a benne rejlő szépség. Viszont ez mind akkor az igazi, ha mindehhez belső szépség is társul. Másképp csak ámítás.
Nem kell irigykedni a magazinok modelljeire. Bárkiből, bármikor lehet még modell.

Forrás: erdekesseg.hu

Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria
Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria Smink előtt, és smink után. Lássuk be, bárkiből lehet modell! - Galéria