Városlista
2023. június 2, péntek - Anita, Kármen

Képek | Kultúra

Sztárok Halloween kosztümben

2014-10-24 17:17:37

Természetesen Hollywood sem felejtette el a Halloweent. Vajon ki volt az, akinek valójában nem is kellett volna jelmezbe bújnia? Néhány tipp, mitől lehetsz rémisztően divatos.

A Halloweeni bulik világából sem maradhatnak ki a csillagok. Party-k, ahol a sztárok-modellek kikelhetnek magukból, és a legőrültebb jelmezekbe öltözhetnek. Ha még nem voltatok Halloween buliban, itt van egy pár tipp a kedvencektől.

Sztárok Halloween kosztümben
Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben Sztárok Halloween kosztümben